API-oppsett

Dersom du ønsker å koble Prisolve mot 24SevenOffice og/eller Altinn har vi her samlet informasjonen du trenger.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Sette opp API - Prisolve mot 24SO

Vi anbefaler at dere ikke bruker deres personlige 24SO bruker som API tilgang. Det har vært flere tilfeller hvor ansatte har sluttet eller mistet tilgangene sine, da stopper koblingene mot Prisolve opp naturligvis.

Benytt dere heller av en integrasjonsbruker. Dersom du ønsker mer informasjon om dette, så kan du se på siden til Prisolve angående dette: https://app.prisolve.com/docs/24SevenOffice.pdf

Sette opp API - Prisolve mot Altinn

Her er vår Altinn guide som viser hvordan koblingen fungerer og settes opp i Prisolve: https://app.prisolve.com/docs/AltinnInt.pdf. På toppen av guiden så ligger det en video-guide som forklarer oppsettet i Prisolve.