Hvordan legge til utleggstyper for mine utlegg i 24SevenOffice Economy

Vi viser hvordan du kan tilpasse og legge til de utleggstypene du ønsker å ha med når dine ansatte registrerer utlegg.

Du kan enten velge alle utleggstypene som er inne, eller plukke ut noen. Du kan også gjøre dine endringer på momskode, endre hvilken konto det skal føres på og utleggsnavnet du ønsker skal komme opp for din ansatt.

Gå til sidemeny > Administrasjon > utleggstyper.

Her får du mulighet til å legge til flere utleggstyper utover Standard.

Endringene du gjør her vil påvirke hvilke utlegg som viser i 24SevenOffice Economy appen.