Kan jeg sende fakturakopi til kunden med purringen i 24SevenOffice Purring?

Kunden kan selv laste ned fakturakopi via en egen lenke som følger med på purringen

Man får ikke sendt med selve fakturaen på purringen, men mottaker kan logge inn i debitorportalen som de får link og passord til på purringen. Der kan de trykke på Send oss en melding og velge last ned fakturakopi. Dette fungerer kun hvis selve fakturaen er laget i 24SevenOffice.