Klimaregnskap

Kom i gang med Klimaregnskap fra Tripletex

Her presenterer vi hvilke steg du må gjennomføre, og innstillinger du må sette opp, for å komme i gang med Klimaregnskapet ditt fra Tripletex.

Slik gjør du en eksport av regnskapet ditt i SAF-T-format fra Tripletex.

Informasjon innhentet fra Tripletex

I Tripletex

1. Gå til Regnskap > Årsregnskap, og velg Regnskapsoversikt i hovedmenyen.
  2. Velg Last ned under kolonnen Regnskapseksport (SAF-T) på raden med det året du ønsker å eksportere.
    For å velge et annet regnskapsår må du endre på feltene dato fra og med og dato til og med. Det anbefales å huke på Lagre SAF-T fil i dokumentmottaket.
  3. Klikk igjen på Last ned regnskap
  4. Du finner nedlastningsmappen i nettleseren som en ZIP-fil.

💡 Beregn ekstra tid dersom du har store mengder regnskapsdata.

Hvordan laster jeg opp SAF-T filen i Klimaregnskapet?

1. Gå inn i Klimaregnskap på Data Input > Fil Opplasting > Start Opplastingsprosess.
  2. Sjekk at du har valgt SAF-T.XMX FIL formatet og trykk på "Bla gjennom filer".
  3. Etter opplastning Trykk "Prosesser fil".
    Skjermbilde 2023-12-13 kl- 16-18-02-png

Skjermbilde 2023-12-07 kl. 11.56.16-1

Ferdig!