Klimaregnskap

Kom i gang med Klimaregnskap fra Xledger

Her presenterer vi hvilke steg du må gjennomføre, og innstillinger du må sette opp, for å komme i gang med Klimaregnskapet ditt fra Xledger.

Slik gjør du en eksport av regnskapet ditt i SAF-T-format fra Xledger.

I Xledger

1. SAF-T eksporten ligger under Økonomi > Serverjobber
  2. Du må ha rollen som gir tilgang til dette menypunktet.
  3. Sett opp kontaktpersoner, som velges i rapportbestillingen. Kontaktpersoner settes opp i Kontakt/Våre kontakter.

💡 Beregn ekstra tid dersom klienten har store mengder regnskapsdata.

Hvordan laster jeg opp SAF-T filen i Klimaregnskapet?

1. Gå inn i Klimaregnskap på Data Input > Fil Opplasting > Start Opplastingsprosess.
  2. Sjekk at du har valgt SAF-T.XMX FIL formatet og trykk på "Bla gjennom filer".
  3. Etter opplastning Trykk "Prosesser fil".
    Skjermbilde 2023-12-13 kl- 16-18-02-png

Skjermbilde 2023-12-07 kl. 11.56.16-1

Ferdig!