Busy timeregistrering

Kom i gang med timeregistrering på mobil!

Her viser vi hvordan du laster ned appen og registrerer timer på mobil.

Last ned appen her:

NB: Før du kan ta i bruk mobil-appen må du registrere en bruker på web. Dersom du er ansatt i et selskap som benytter Busy må en administrator invitere deg før du registrerer en bruker.

Viktig:

Dersom selskapet du jobber i benytter 24SevenOffice og du har fått beskjed om å logge inn med 24SevenOffice skal du ikke registrere en ny bruker i Busy. Logg rett inn i Busy-appen med din 24SevenOffice-konto, eller med denne linken dersom du logger på i en nettleser.

Hvordan navigere i appene?

Appene til Android og iPhone er identiske, og enkle å bruke. Tiden presenteres i en kalendervisning, hvor du enkelt kan bytte mellom dagene ved å sveipe eller trykke på dagen du ønsker å bytte til. Du kan også scrolle opp og ned i kalendervisningen for å se mer av dagen din.

Hvordan registrere en ny time?

I appen finnes det to måter å registrere en ny time på.

1. Klikk og fyll inn

For å registrere en ny time trykker du på pluss-knappen, velger varighet og legger til beskrivelse, prosjekt og arbeidstype/oppgave.

Når du klikker på den grønne haken nederst vil oppføringen lagres på tidslinjen.

2. Stoppeklokke

Øverst i høyre hjørne finner du en stoppeklokke-knapp. Trykk på knappen for å starte tiden, og trykk igjen når du ønsker å avslutte stoppeklokken.

Når du stopper klokken vil du få mulighet til å fylle inn beskrivelse, prosjekt og arbeidstype. Lagre med den grønne knappen, og timen er registrert.