Lær mer om innstillinger i 24SevenOffice Purring

Under innstillinger kan du endre på innstillingene du valgte når du satt opp purremodulen første gang. Du kan også endre på innstillingene for purreprofilene og lage egne purreprofiler ved behov.

Er firma mva-registrert

Her kan du endre på innstillingen om firmaet er mva registrert eller ikke. Velg ja eller nei etter hva som er riktig for ditt firma.

Send purring fra og med fakturanr

Her kan du velge fra hvilket fakturanr vi skal starte å purre fra i 24Sevenoffice Purring. Har du for eksempel en annen purreløsning fra før med fakturaer som er purret på der allerede, kan du velge her at fra faktura nr XXX skal vi starte med å purre 24Sevenoffice Purring slik at man i en overgangsfase ikke purrer dobbelt.

Du kan også velge send til alle, da vil alle åpne fakturaer som har forfalt legge seg her for purring. Da kan du enten starte purreprosessen på nytt her eller markere noen av fakturaene som ikke send til purring ved behov.

Har du ikke purret på fakturaene før er det bare å velge alle så vil alt komme inn her og klart for deg til å starte med purring i systemet.

Fremdrift purreprosess

Her kan du velge om du skal ha manuell eller automatisk fremdrift i purreprosessen.

Overfør til inkasso

Her velger du om du skal ha manuell eller automatisk overføring til inkasso.

Velg første automatiske utsendelse

Her velger du når dere ønsker at første automatiske utsendelse av purringer/inkasso skal være hvis dere har på automatisk utsendelse. Dere kan velge enten etter kl 11 idag, eller i morgen etter kl 11.

Spesifiser tlf og epost for purringer

Her kan du legge inn egen epost og telefonnr du ønsker som kontakt informasjon på purringen. Hvis man ikke spesifiserer noe der vil systemet hente epost og telefonnr fra Firmainformasjonen i innstillingene i fakturamodulen.

Velg prioritert felt for bruke som e-post mottager

Her velger du om dere ønsker å hente epost purring skal sendes til fra firma epost (epost feltet) på kunden eller epostadresse for faktura (fakturaepost feltet) på kunden i CRM.

Regnskapsinnstillinger

Her kan du velge hvilken konto gebyr og renter skal føres mot. Du kan også velge avdeling og prosjekt for føringene av purringen.

Standard purreprofil for person

Her velger du hva slags purreprofil som skal benyttes for privatpersoner.

Standard purreprofil for firma

Her velger du hva slags purreprofil som skal benyttes for bedrifter.