Lær mer om navigering og dashbord i AI Assistant

I Dashbordet i AI Assistant har du tilgang til selskapene som bruker AI Assistant. I denne artikkelen beskriver vi hva du finner i Dashbordet.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Dashbord

Under Admin. i navigasjonslinjen finner du Dashbord.

Når du trykker deg inn i AI Assistent vil du komme til Dashbord. Her vil du få en oversikt over alle selskaper som bruker AI Assistant du har tilganger til. Her vil du få en oversikt over:

• Aktive Fakturaer pr. Selskap
  • Venter på godkjenning pr. selskap

Du kan når som helst komme tilbake til Dashbord ved å trykke på 24SevenOffice-logoen øverst til venstre på navigasjonslinjen.

Ved å trykke på pilen til høyre i nedtrekksmenyen i navigasjonslinjen vil du kunne velge hvilket selskap du vil jobbe i. Dersom du har mange selskap kan du skrive inn selskapsnavnet her, og nedtrekksmenyen vil snevres inn deretter. Fanene i midten av på navigasjonslinjen avhenger av hvilke brukerettighetere du har. Admin.-fanen er kun for adminbrukere, og åpne undermenyer på organisasjonsnivå, og selskapsnivå er rettighetsstyrte.

Faktura

Faktura-fanen er for brukere med regnskapsfører-rolle. Dette er faktura-mottaket i AI Assistant. Det er her du kontrollerer og sender fakturaer til godkjenning eller bokfører direkte dersom faktura ikke skal på godkjenningsflyt.

Godkjenning
I godkjenningsfanen ser du hvilke fakturaer som er sendt til deg for godkjenning.

Vedlegg

I vedleggsfanen finner du vedlegg som ikke kunne behandles i AI Assistant

Avatar

Til høyre i navigasjonslinjen finner du din avatar. Før du laster opp et bilde, vil det være dine initialer som vises her. Under din avatar vil du ha tilgang til innstillinger, lenke til vårt Hjelpesenter, og en oversikt over hurtigtaster.