Lær mer om Rapportgenerator i Avansert Rapportering

I Rapportgeneratoren har du muligheten til å lage helt nye rapporter, eller gjøre egne tilpasninger til forhåndsdefinerte rapporter.

Selv om løsningen kan aktiveres uten involvering fra andre, anbefaler vi at man tar en innføring med konsulent hos oss før man går i gang. For å sette i gang denne prosessen, send en mail til konsulent@24sevenoffice.com

Under rapportgeneratoren kan man altså lage rapporter helt fra bunn, eller gjøre tilpasninger til eksisterende rapporter.

I de fleste tilfeller vil det letteste være å finne en rapport som ligner på det man ønsker, duplisere den, og gjøre ønskede endringer.

Måten man gjør tilpasninger på er at tabellene for en rapport eksporteres til excel. I excel redigerer man da Navnet på linjen, hva slags data som ligger på linjen (formel/dato/tom) osv.

Oppsettet du får til excel som er klart til redigering ser slik ut:

• Alle de forhåndsdefinerte rapportene under “Avansert Rapportering” er laget i Rapportgeneratoren

• Det er enkelt å skjule/vise/dele rapporter for andre brukere. - vise hvordan med skjermbilde (innstillinger)