Lær mer om systemspesifikke importer og eksporter

Vi tilbyr en rekke systemspesifikke importer og eksporter som skal gjøre hverdagen din enklere ved at du ikke behøver å legge inn data manuelt.

For å komme til Systemspesifikke rapporter går du til Adminstrasjon -> Import/Export -> Systemspesifikke. Klikk deretter på den importen eller eksporten du ønsker

Hvilket format du skal benytte ved import vil avhenge av hvilken filtype du får fra din leverandør.

Her er en oversikt over de systemspesifikke import og eksportene vi har tilgjengelig i systemet:

Eksporter

Aktiv Kapital Factoring

Arvato Finance AS

Cantor Eksport

DnBNor Finans

DnBNor Finans Factoring XML

Faktab

Finale Årsoppgjør

Glitnir Factoring export

Handelsbanken Factoring

Hovedboksutdrag til AdraMatch

Hokas

Nordea factoring

Prisliste

SG Finans factoring

SIE Eksport

Sparebank1 eksport

Svea Økonomi ( Svea Economy version 3.1.1)

Visma Business design

Visma Global regnskap

Importer

Bluegarden import

Conta Faktura

Conta faktura

DnBNOR Factoring XML

EDIFACT Import
(Import av sporingsnr fra posten, som knyttes mot ordre. Må være i .txt-fil separert med semikolon.9

EGIRO Innbetaling

Elavon XML import

Fenistra import (Fenistra import - basert på Visma Business Design formatet)

GKS Faktura import

Holte Fakturaimport

IZettle import

Klarna import

Mamut - GBAT10 import

OCR Giro (BBS)

Order import - Visma.net agency

PowerOffice Import (PowerOffice import (Visma Business design)

Remittering lønn (Telepay format)

SIE Import

SVEA Innbetaling

System 4 (Visma format)

Visma Business design

Visma Global import

Webmegler