Lær mer om søk i dokumentID.

Dersom du ønsker å søke på dokumentID har du to muligheter, søk i bilag og søk i dokumentID. I denne hjelpeartikkelen skal vi beskrive de to metodene.

1. I søk bilag
    I søk bilag har du mulighet til å få visning av dokumentID.
    Gjør et søk i søk bilag på en eller flere av søkeparameterne på høyre side.
  2. Når du har gjort et søk kan du klikke nederst i søkemenyen på dokumentID.
  3. Du får da opp en pdf med alle dokumentID i i ditt søk.
  4. I søk dokumentID
    Gå til søk dokumentID i menyen på venstre side.
  5. I høyre hjørnet kan du søke opp ønsket dokumentID.
    Du har også mulighet til å søke på flere dokumentID ved å skrive inn for eksempel 1-10, da får du frem dokumentID 1 til og med 10.
    Du kan også søke 1, 3, 5, da får du frem dokumentID 1, 3 og 5 i visningen.
  6. Skriv ut dokumentID
    Om du ønsker å skrive ut dokumentID/fakturaen kan du gjøre det ved å søke opp ønsket dokumentID og klikk på skriveren øverst i venstre hjørnet og velg logg, da får du frem utskriftsvinduet.
  7. Øverst i høyre hjørnet kan du velge å søke på ett dokumentID eller flere.