Lær mer om varetelling

I denne artikkelen gjennomgår vi steg for steg, hvordan man gjennomfører en varetelling

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Det kreves at man har tilgang til lager for å utføre en varetelling.

Du finner denne modulen ved å søke på "varetelling" fra forstørrelsesglasset på hovedsiden.

Hvordan gjøre en varetelling?

1. Lag en tittel for varetellingen og selekter hvilke Produktkategorier du ønsker å gjøre en telling for.
  2. Du kan skrive ut ditt eksisterende lager registrert i systemet.
  3. Skriv så ut en telleliste for å registrere det reelle varelagerest via en fysisk telling.
  4. Legg så inn de nye verdiene i Lager korrigeringen og lagre.
  5. Du kan så evt skrive ut den nye lagerverdien, endrede verdier blir markert med rødt.
  6. Trykk så «Oppdater lager» for å oppdatere lageret med de nye verdiene.
  7. I siste steg av en varetelling, står en knapp som heter «Print stock changes». Den kommer bare opp dersom man har gjort endringer på lageret etter at man har startet varetellingen.