Lær mer om å godkjenne fakturaer i 24SevenOffice Economy

Her vil du finne fakturaer som er tildelt deg for å godkjenne. I listen finner du relevant informasjon om hvert bilag som fakturanummer, leverandør, beløp og forfallsdato. Listen sorteres etter Forfallsdato.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Dette ikonet indikerer om forfallsdatoen har passert eller vil passere innen tre dager.   Når du klikker deg inn på en faktura får du opp valg om å godkjenne og avvise. Under godkjenning har du flere alternativer.

Godkjenn eller avvis bilaget

1. Trykk på et bilag for å se fakturadetaljer. Her kan du også de bildet av bilaget og hele historikken
  2. Når du velger godkjenning-knappen har du mulighet til å godkjenne med eller uten kommentar, godkjenne og videresende bilaget eller bare videresende til noen andre i selskapet.
  3. Hvis du avviser bilaget, kreves det en kommentar.

I gjeldende versjon av mobilappen er det ikke mulig å endre fakturadetaljer. Dette må gjøres i webapplikasjonen.

Når fakturaen er godkjent, avvist eller videresendt vil du få opp en melding nederst i bildet om at det er gjort.

Videresend bilaget for godkjenning

Du kan videresende til en annen ved å åpne fakturaen, trykk "videresend" og trykk på “legg til person”. Se instruks under på bildene.