Lær mer om å opprette lønnsarter i timer

I denne artikkelen går vi gjennom hvordan du oppretter lønnsarter i timer i 24SevenOffice.

• Opprette lønnsarter gjøres du via timemodulen -> innstillinger.
  • Når du velger innstillinger får du opp et vindu over innstillingene du kan gjøre og en knapp for legg til lønnsart.

• Når du har klikket på på Legg til lønnsart så kommer du til registreringsbildet hvor du kan endre navn på de artene som allerede ligger der og opprette flere.
  • For å opprette flere klikker du på ny, da kan du fylle inn i skjema under detaljer på høyre side i bildet og lagre.
  • Det er ikke mulig å slette arter som er opprettet, du kan kun ta bort haken på Vis, slik at arten ikke syns i timeregistreringen.