Lær mer om å sende purring i 24SevenOffice Purring

Når fakturaen har forfalt og er klar for purring har man mulighet til å sende ut disse purringene. Her er en oversikt over hvordan dette gjøres og hvilke innstillinger som hører med

Først, går du til Purring i menyen og ser i fanen Klar til å sende purring.

Marker de purringene du ønsker å sende ut og trykk på den blå “Opprett og send” knappen oppe i høyre hjørne for å opprette og sende purringen til kunde.

Ved siden av søk knappen får man et varsel hvis det er adresser som mangler for å kunne sende ut på brevpost.

Du kan se tydelig hvilke kunder det gjelder i listen.

Ønsker du å endre på purreprosessen før du sender kan du gjøre dette her.

Vil du endre på purreprosessen for denne kunden slik at det gjelder for alle fakturaene for denne kunden trykker du på de 3 strekene etter kundenavnet og så pennen for å redigere.

Ønsker du å endre på kun denne fakturaen trykker du på de 2 “>>” under kolonnen “Blir sendt nå” og så på pennen for å redigere. Endringene her gjelder som sagt kun denne fakturaen, ikke resterende fakturaer på denne kunden.

Når du sender purringen så vil det automatisk bokføres purregebyr og renter som kobles mot faktura og legger seg som åpne poster i reskontro på kunden. Det ser da slik ut i reskontro.

Når faktura er sendt til purring vil de legge seg under Frist ikke utløpt fanen.

Her vil de ligge til forfallsdato + løpedagene er gått.

Du kan endre på forfallsdato her ved å trykke på den lille pennen ved siden av forfallsdato.

I kolonnen neste steg ser du hva som er neste i purreprosessen og hvilken dato det vil skje.

Hvis man ser på den nederste fakturaen i bildet over så ser man at der er forfall den 08.07.22, i neste steg kolonnen ser man da et den 22.07.22 (14 dager etter forfall) vil neste steg være å sende et inkassovarsel hvis den ikke blir betalt.

I siste kolonne ser du “historikk”, der ser du hvor mange fakturaer på denne kunden som har startet en purreprosess og som er tatt videre til inkasso og man ser når purring og inkassovarsel er sendt ut.

Når frist for purringen har gått ut vil den legge seg tilbake i “Klar til å sende”, da kan du sende purringen igjen på samme måte, denne gang som inkassovarsel.

Hvis faktura fremdeles ikke blir betalt når fristen for inkassovarsel går ut, vil fakturaen flytte seg til “Ikke betalt. Vurder inkasso” fanen for videre behandling.