Under finner du ofte stilte spørsmål vedrørende Prisolve.

1. Er det en maks grense på størrelse for import av SAF-T filer?
    1. Systemet støtter import for SAF-T filer på rundt 200MB.
  2. Rapportene i Prisolve viser ikke det samme som rapportene i økonomisystemet
    1. Dersom det blir vist forskjellig i de 2 systemene, så kan du prøve å kjøre en oppdatering av transaksjoner i Prisolve. Trykk da på oppdatere transaksjoner. Trykk så på Andre valg, for å da velge full oppdatering, dette er da den beste oppdateringen å ta, da den vil ta med se alt av informasjon.
  3. Jeg ønsker å få tilgang til SmartBob
    1. Da kan du ta kontakt med kundeservice, så vil dem aktivere dette på de brukerne som du ønsker at skal ha dette.
  4. Jeg ønsker en rapport som jeg ikke får laget i Prisolve, hva gjør jeg?
    1. Du kan sende over en detaljert excel mal som beskriver hvordan du ønsker at rapporten skal se ut, så ser vi på muligheten til å lage det for dere. Rapportønsker kan sendes til support@prisolve.com
  5. Har dere hjelpefilmer?
    1. Ja, disse kan du finne her: Prisolve sine hjelpe filmer
  6. Rapporten stemmer ikke med økonomisystemet.
    1. Dersom tallene ikke stemmer, så kan det være at du ikke har oppdatert transaksjonene i Prisolve, eller at det er oppsettet mellom Prisolve og Økonomisystemet som feiler.
  7. Jeg prøver å sette opp integrasjon mot 24SO men får feilmelding “Oppgitt 24/7 brukernavn og/eller passord er feil - vennligst forsøk igjen”
    1. Login mot 24SO brukeren som er lagt inn i Prisolve kan være feil, eller så kan det være at 24SO brukeren har satt “min profil” som standard ved login hos 24SO. For at dette skal fungere så må det bli satt et standard selskap ved login, hvis ikke så får ikke Prisolve tak i selskapslisten.
  8. Jeg prøver å sette opp integrasjon mot 24SO men får hvit skjerm.
    1. Ved login mot 24SO får du pop-up som sier noe om anbefalte widget eksempelvis. Generelt så vil dette med hvit skjerm skje hvis brukeren får en slags pop-up ved login før man blir tatt til selve 24SO sin side. Da kan man huke av sånn at disse ikke skal komme fram igjen ved login.
  9. Jeg klarte å koble meg opp til feil selskap når jeg satt opp integrasjon mot 24SO
    1. For å endre API koblingen, så går du under Admin > Nullstille tilgang. Da vil den nåværende API koblingen stoppes, også får man valg om å sette det opp på nytt.
  10. Jeg prøver å sette opp integrasjon mot Altinn men får feilmeldinge “Your request suffered from a non-functional error. If this persist, please report it to the system administrator. Please include the id concerning this speciffic error [15676e8e-740a-4563-b524-c3ffd12ed1dc]” eller “The system is not authorized for this operation on behalf of reportee”
    1. Sjekk at organisasjonsnummeret som er lagt i Prisolve under “Rediger selskap” er gyldig og til riktig selskap. Ved oppdatering av Altinn så brukes dette for å filtrere fra hvilket selskap data skal hentes for. Det er gitt at brukeren har tilgang til dette selskapet i Altinn.