Hur beställer man RGB efter att avtalet har etablerats?

I denna hjälpartikel kommer vi att förklara hur du kan beställa RGB efter att avtalet har upprättats.

Vi håller på att uppdatera och förbättra den artikel du läser för att säkerställa att vår kunskapsbas är så omfattande och aktuell som möjligt.

Det finns olika praxis för olika banker.

I DNB kan du enkelt beställa detta via din internetbank genom denna länk.

Om du använder en annan bank kan du beställa RGB i bankmodulen under avdelningen för administration och avtal. Välj kontot och klicka på "redigera konto". I de avancerade inställningarna kan du enkelt aktivera eller inaktivera RGB-funktionen.