Hur bjuder du in anställda med 24SevenOffice-konto?

Aktivera Busy för alla anställda i 24SevenOffice

Om ni ännu inte har aktiverat Busy för era anställda, kan ni göra det i 24SevenOffice under Administrasjon -> Användaradministration.

Lägg till användare i Busy genom att använda 24SevenOffice-inloggning

För att bjuda in anställda som redan har ett användarkonto i 24SevenOffice från Busy kan du klicka på "Lägg till användare" under Mer -> Användare.

Här visas en översikt över alla anställda i 24SevenOffice som ännu inte har en Busy-användare. Du kan välja vem du vill lägga till genom att markera raden i tabellen.

Om du inte hittar alla anställda i listan, kan de ändå börja använda modulen genom att klicka på "Timmar" i menyn i 24SevenOffice. Då skapas automatiskt ett konto för dem vid första inloggningen.

När du trycker på "Lägg till användare" kommer de anställda att få en e-post med information om hur de loggar in i Busy, och personen kommer att synas i användarlistan så att du kan göra inställningarna innan de loggar in första gången.

Observera: Om det finns en e-post i listan som du vill ta bort kan du enkelt radera personen från CRM-systemet inne i 24SevenOffice.

Bjud in personal som inte behöver ett 24SevenOffice-konto

För att bjuda in anställda som inte har eller behöver en 24SevenOffice-konto, skriv in den önskade e-postadressen uppe till höger och klicka sedan på "Ny extern användare". Personen kommer automatiskt att läggas till i listan och du kan sedan fylla i deras fullständiga namn och eventuellt behörighetsnivå.

När du klickar på "Lägg till användare" kommer personen att få en e-post med en inbjudan att registrera ett konto och gå med i ditt arbetsutrymme i Busy.

Vill du bjuda in användare utan att de får en e-postinbjudan för att istället ge dem åtkomst senare?

Om du klickar på "Visa avancerade inställningar" efter att ha klickat på "Lägg till användare", kommer du att få alternativet att stänga av "skicka inbjudan via e-post".

När du är klar med inställningarna kan du enkelt skicka en ny inbjudan till användarna genom att trycka på de tre punkterna till höger om personen i användarlistan.