Hur bokmärker man i daschboard?

Ett bokmärke kan användas för dig som behöver spara sidor eller länkar i 24SevenOffice.

Artikeln du ser på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Om du behöver spara sidor eller länkar i 24SevenOffice kan du göra det genom att lägga till ett bokmärke.

Därefter går du till förstoringsglaset högst upp på sidan. Här väljer du "bokmärken".

Skärmbild 2024-01-24 171325

Skapa ett namn och skriv eller klistra in länken.

Skärmbild 2024-01-24 171436

Bokmärket kan redigeras eller tas bort genom de tre punkterna till höger.

Skärmbild 2024-01-24 171646

OBS! Notera att det finns en gräns på 30 bokmärken som systemet kan visa.