Hur man skapar integrationsanvändare

För att koppla externa system till 24SevenOffice behöver du en integrationsanvändare. I denna artikel får du information om hur du skapar en sådan användare.

Du kan lägga till en integrationsanvändare både från klientadministrationen och användaradministrationen. Om du går via klientadministrationen måste du först söka upp klienten du vill lägga till användaren för.

Du hittar klientadministration/användaradministration från huvudsidan - administration - klientadministration/användaradministration.

1. När du är inne på klienten väljer du fliken Personer.
  2. Därefter väljer du "extern användare med åtkomstpaket"

Skärmbild 2024-01-25 114409
  3. Klicka på "Lägg till" så öppnas ett nytt fönster.
  4. Där lägger du in e-postadressen till användaren som ska bjudas in och förnamn och efternamn. Välj sedan paketet "Integrationsanvändare" och klicka på "Nästa".

Skärmbild 2024-01-25 115155
  5. När du har valt paket klickar du på "Bjud in"-knappen så skickas en inbjudan till användaren.

Skärmbild 2024-01-25 115702
  6. Vi rekommenderar att du skapar en unik e-postadress för integrationsanvändaren. Detta måste vara en e-postadress som inte redan är kopplad till en användare.