Hur man ställer in avisering för godkännande

Du kan själv ställa in regler för att få aviseringar när du får något att godkänna. I denna hjälpartikel beskriver vi hur du sätter upp detta.

Du kan här ställa in om du vill ha notifiering för varje enskild transaktion som skickas för attest, eller om du vill ha en sammanfattning av alla transaktioner redo för godkännande i ett enda e-postmeddelande.

Avisering för varje enskild bilaga

1. Gå till Notifikationsinställningar i din användarprofil. Klicka på följande länk: https://app.24sevenoffice.com/modules/profile2/settings/notification
    eller genom att klicka på dina initialer högst uppe i högra hörnet i 24SevenOffice -> Profil -> Ringklockan.
    Skärmbild 2024-02-28 084524-1
  2. Under Notifikationer har du full kontroll över vilka typer av aviseringar som ska skickas och via vilken kanal du vill ta emot dem.

Skärmbild 2024-02-28 084759

Sammanfattande epost

Om du vill ta emot sammanfattande epost kan du själv konfigurera när du vill få notifieringar. Tillgängliga val är; varje dag, varannan dag samt varje vecka.

1. Gå till Notifikationsinställningar i din användarprofil. Klicka på följande länk: https://app.24sevenoffice.com/modules/profile2/settings/notification
    eller genom att klicka på dina initialer högst uppe i högra hörnet i 24SevenOffice -> Profil -> Ringklockan.

Skärmbild 2024-02-28 084524-1
  2. Välj sedan fliken Sammanfattande epost. Här kan du aktivera/deaktivera epostutskick, samt ställa in hur ofta du vill bli notifierad.

Skärmbild 2024-02-28 085849
  3. När Sammanfattande epost är aktiverad, kommer du att få dessa på angivna dagar, med en sammanfattning av vilka företag du har tilldelats nya bilagor som väntar på ditt godkännande.