Hur sätter jag upp attest notifikationer i AI Assistant?

I denna artikeln beskriver vi hur du kan sätta upp attesteringsnotiser i AI Assistant.

Vi håller på att uppdatera och förbättra artikeln du ser på för att säkerställa att vår kunskapsbas ger dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

Attest e-postnotiser

Om du vill aktivera e-postnotiser för bilagor som behöver godkännas, följ dessa steg:

• Navigera till AI, klicka sedan på din användarprofil i övre högra hörnet.

• Klicka på inställningar och markera önskad inställning där.

Alternativ för e-postnotiser för attest:

• E-post per faktura: Då kommer du att få ett e-postmeddelande för varje faktura som behöver godkännas.
  • E-post per dag: Du kommer istället att få en sammanfattning varje dag med alla bilagor som behöver godkännas.