Hur du kan filtrera och söka i AI Assistant?

I denna artikel kommer vi visa alla tillgängliga möjligheter för att filtrera och söka i AI Assistant

Vi håller för närvarande på att uppdatera och förbättra artikeln du läser. Vårt mål är att utvidga och förbättra vår kunskapsbas för att kunna ge dig den mest aktuella och bästa informationen möjligt.

Filtrera efter status

I alla underkategorier som visas här kan du välja fritt från varje alternativ. Observera att för hanterade fakturor kommer du endast att se de val som är valda under
Admin -> Konfiguration -> Sätt att fakturor kan lämna AI.

Kontrollista

Fakturor som ännu inte har avslutats kräver fortfarande åtgärd.

Understatusar:

• Ej kontrollerad: En faktura utan fel
  • Kontrollerad: En faktura utan fel som har granskats
  • Fel: En faktura med en av följande statusar: Dublett, Saknar obligatoriskt fält, eller fel vid bokföring eller överföring.

Hanterade fakturor

En faktura som inte längre kan ändra i AI Assistant

Understatusar:

• Bokfört: Fakturan är bokförd i 24Sevenoffice
  • Överfört: Fakturan har blivit överförd till 24Sevenoffice.

Attest

Nuvarande AI-godkännandestatus för dessa fakturor.

Statusar:

• Påkrävd: En faktura som ännu inte har påbörjat en godkännandeprocess.
  • Väntar: Attest pågår
  • Attesterad: Attest är fullfört
  • Avvisad: En attestant har avvisat fakturan
  • Avbruten: Attesteringsprocess är avbruten

Filtrera efter fakturadata

All relevant information på huvudsidan är inkluderad i denna sektion.

Verifikationstyp

Du kan använda en drop-down meny för att välja mellan

• Faktura
  • Kreditfaktura

Leverantör

Sök och välj leverantörer, en ny funktion är att du nu kan välja flera leverantörer samtidigt. Detta kan vara användbart för dig som revisor för att följa fakturor från en grupp leverantörer.

De fyra följande alternativen representerar områden för minimum och maximum, och de delar samma funktion. Du kan använda dem för att specificera en lägsta eller högsta värde. Om du använder båda, kommer du att söka inom detta område.

• Fakturadatum
  • Förfallodatum
  • Summa
  • Ankomstdatum

Här illustreras hur du kan använda dessa filteralternativ, antingen var för sig eller i kombination.

Fakturanummer inkluderar

Vi har nu förbättrat funktionen för att filtrera fakturanummer så att du kan söka efter fakturanummer som innehåller en specifik sekvens, istället för bara de som börjar med den. Dina befintliga visningar som använde den tidigare funktionen kommer fortfarande att fungera som vanligt.

Faktura ID

Detta är fortfarande den unika faktura-ID-värdet som du hittar genom att hålla muspekaren över ikrysningsrutan till vänster om en faktura.

Filtrera efter varulinjer

En ny sektion har lagts till där du kan söka efter kostnadskonto och eventuella dimensioner som används.

Dimensionerna som visas kan variera beroende på vad ditt företag använder. De använder samma flervalsökningsfunktioner som Leverantör.