Hur får jag tillgång till faktureringsfliken?

I den här hjälpartikeln beskriver vi hur du kommer åt faktureringsfliken i projektmodulen

Artikeln du ser på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utvidga vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt

Faktureringsfliken i projektet är inte tillgänglig som standardåtkomst och måste läggas till som en tilläggsåtkomst vid anpassning av behörigheter. Detta görs för att kunna styra vem som har rätt att fakturera från projekten.

För att inkludera denna åtkomst behöver du följa dessa steg:

• Administration
  • Användaradministration
  • Personer
  • Välj användaren
  • Klicka på "Anpassad behörighet"
  • Under projekt, markera för fakturering.
  • Spara

Skärmbild 2024-03-25 170249

För att läsa mer om detta, följ instruktionerna under "Kom igång med projektmodulen".