importfält för prislista

Var noga med att formatera alla kolumner som ska importeras som text. Om detta inte görs löper du risken att data inte importeras korrekt till 24SevenOffice.

När du använder decimaler i priser och liknande, bör du använda kommatecken som decimalavskiljare.

Lär dig hur du importerar och använder importguiden genom den här artikeln

Prislista
Importnamn Förklaring
PriceListId Prislistans ID är obligatoriskt. Du hittar detta under avsnittet Administration - Inställningar - Ekonomi - Produkter och Prislista.
ProductId Produktens ID, antingen ProductId eller ProductNo, är obligatoriskt.
ProductNo Du kan använda produktnummer istället för ProductId.
PriceOut Utpris
ProductName Alternativt produktnamn(max 150 tecken). Genom att använda detta kan du ändra det vanliga produktnamnet när produkten visas i ordremodulen.
ProductDescShort Alternativ kort beskrivning (max 500 tecken).
ProductDescLong Alternativ lång beskrivning (max 4000 tecken).

Prislista-importen uppdaterar prislistor för produkter. Prislistorna skapas under Administration - Inställningar - Ekonomi - Produkt - Prislista, och de priser som importeras läggs till på produktkorten på Prisliste-fliken.

Vid skapandet av en ny order kan du välja vilken prislista du vill använda på fakturainformation-fliken i ordern.

I steg 2/5 av importprocessen har du möjlighet att välja om du vill uppdatera befintliga prislistor eller inte. Om du väljer att inte göra det kommer importen endast att användas för att lägga till nya prislistor.