Kom igång med 24SevenOffice Economy

Appen är utformad för att underlätta för användare av ekonomimodulen. Här kan du enkelt skicka in bilagor till mottag, lämna in utlägg, attestera bilagor och betala.

Vi uppdaterar och förbättrar för närvarande den här artikeln för att säkerställa att vår kunskapsbas ger dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

Tillgång via applikationen

För att få tillgång till appen på din mobil behöver du ladda ner den genom att söka på "24SevenOffice Economy" i antingen Apple Store eller Google Play. Var noga med att ge tillstånd för appen att få åtkomst till data-trafik och eventuella andra önskade tjänster.

Iphone
Besök appbutiken och sök efter 24SevenOffice för att hitta appen 24SevenOffice Economy.

Ladda ner den här.

Android
Besök Google Play-butiken och sök efter 24SevenOffice Economy för att hitta och ladda ner appen.

Ladda ner den här.

När appen har laddats ner och är redo att användas öppnar du den och loggar in med ditt vanliga användarnamn och lösenord för att komma åt 24SevenOffice.

Om du har aktiverat tvåfaktorsautentisering på din profil, måste du även logga in med det i appen.