Kom igång med Busy med ditt 24SevenOffice-konto

Använder du Busy tillsammans med 24SevenOffice? Så här loggar du in!

Logga in från datorn

Med dator kan du logga in i Busy med ditt 24SevenOffice-konto på två sätt: både från Busy och direkt från 24SevenOffice.

Logga in från inloggningssidan (busy.no)
På Busys inloggningssida busy.no kan du välja att logga in med 24SevenOffice. Här fyller du helt enkelt i ditt användarnamn och lösenord från 24SevenOffice för att logga in i Busy.

Logga in från 24SevenOffice

Du har även möjlighet att enkelt komma åt Busy från 24SevenOffice. Börja med att logga in på 24SevenOffice..

Därefter klickar du på "Timmar" i den vänstra menyn.

När du loggar in kommer du direkt till Busy med ditt 24SevenOffice-konto. Vid första inloggningen kommer du att få en introduktion som visas på skärmen.

Logga in från din mobiltelefon

När du loggar in från din mobiltelefon och uppmanas att använda 24SevenOffice är det viktigt att inte skapa en ny användare i Busy. Istället ska du logga in genom att trycka på "Logga in med 24SevenOffice".

IMG_8234.PNG (1125×1214)

Har du problem med att logga in

Dubbelkolla följande:

• Fråga en administratör om du ska logga in med din 24SevenOffice-information eller om du har lagts till med e-post och lösenord.

• Dubbelkolla att dina inloggningsuppgifter är korrekta – kan du logga in i 24SevenOffice?

• Be en administratör dubbelkolla att din användare är aktiv i Busy.

Om problemen kvarstår efter att detta har kontrollerats, tveka inte att kontakta oss via vår supportchatt.