Kom igång med Busy tillsammans med 24SevenOffice

Har du redan en arbetsyta i Busy och vill integrera den med 24SevenOffice? Då kan du följa denna hjälpartikel.

Integrera Busy med 24SevenOffice

För att integrera Busy med 24SevenOffice från din arbetsyta, tryck på "Inställningar" (1) → "24SevenOffice" (2) → "Kom igång".

Därefter kommer du till en ny sida där du ska välja hur modulerna ska kommunicera med varandra. Vi rekommenderar att du trycker på "Använd ditt eget konto". Då visas en ruta till höger med inloggningsuppgifter, där du loggar in med din 24SevenOffice-användare. För att gå vidare trycker du på "Nästa steg".

Vidare väljer du vilken typ av arbetsflöde du önskar. Vi rekommenderar att välja "Projektfakturering direkt från Busy". Detta ger dig möjlighet att skapa order direkt i Busy och skicka dem till 24SevenOffice för fakturering

Avslutningsvis väljer du vem som ska använda timmodulen. Om inställningen är för alla anställda väljer du "Aktivera för alla anställda". Då visas en lista med anställda från 24SevenOffice, och du kan välja vilka av dessa som ska ha tillgång till Busy. Om du till exempel bara vill sätta upp arbetsytan mot 24SevenOffice som en "test" och vill vänta med att bjuda in de anställda, kan du trycka på "Prova Busy ensam".

Genom att trycka på "Slutför inställning" kommer alla anställda du har valt att lägga till, samt alla dina projekt från 24SevenOffice, att integreras med Busy.

Du är nu redo att använda Busy tillsammans med 24SevenOffice!