Kom igång med tidsregistrering via din dator!

Här visar vi hur du kan registrera tid på tre olika sätt via din dator.

Ta en snabb introduktion till tidsregistrering här:

App till mobilen?

Registrera tid på tre sätt

Letar du efter en stämpelklocka?

Metod 1: Dra och släpp i kalendern

Flytta markören till önskad dag och starttid. Håll sedan markören nere medan du drar den till önskad sluttid. När du släpper registreras uppgiften, med omedelbar möjlighet att fylla i ytterligare detaljer.

Metod 2: Klicka och fyll i

På toppen av tidslinjen och i timlistan hittar du en grön knapp för "Ny post". När du klickar på knappen visas ett formulär där du kan fylla i information om en post innan den visas i kalendern.

Skärmbild 2024-03-25 163952

För att spara din post, klicka på spara-knappen längst ner till höger. Kalendern kommer automatiskt att navigera till den nya postens dag och tidsintervall. Om du inte vill spara posten kan du klicka på kryss-ikonen längst upp till höger, eller klicka var som helst utanför formuläret.

Skärmbild 2024-03-25 164106

I tidslistan kan du även klicka på knappen för att skapa en ny post för att öppna formuläret. Starttiden kommer automatiskt att vara samma dag som knappen ligger på.

För att ändra en post i timlistan, klicka på raden för den posten. Då visas formuläret för den valda posten. Alla ändringar sparas när du klickar på "Spara".

Skärmbild 2024-03-25 164106

3. Timer

Använd timern som ett stämpelur. Klicka på "Starta timer" högst upp till höger för att starta det.

När timern är igång kommer den totala tiden att visas på timerknappen, och tidsintervallet från startpunkten markeras med blått i kalendern.

För att justera starttiden för timern kan du enkelt dra i tidsposten i kalendern.

Klicka på timern igen för att avsluta tiden. Den färdiga posten kommer då att registreras i kalendern med timerns tidsintervall.

Behöver du kopiera en tidsregistrering?

Håll ner "Option" på Mac eller "Alt" på Windows och dra tidsregistreringen. Flytta muspekaren till önskad plats för att kopiera en tidsregistrering!

Behöver du dela upp en tidsregistrering?

Håll ner "Shift" på Mac eller Windows på en post för att dela den i två delar.