Kostnader som inte är fakturerade

Denna rapport visar kostnader som inte har fakturerats per projekt. Rapporten visar kostnader som har registrerats i timmodulen på projekt.

Artikeln du ser på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

1. Bokförda kostnader måste hämtas från projektet.
    1. sök efter konton eller ta bort kontofiltreringen.
  2. Högst upp på sidan kan du söka efter önskat datum och filtrera efter projekt.

Skärmbild 2024-03-06 135531
  3. Det finns även olika alternativ för sortering i rapporten.

Skärmbild 2024-03-06 135655

Rapporten kan exporteras till Excel eller som CSV. Du kan också skriva ut den.