Lär mer om skatteavdragskonto

För att kunna betala med skatteavdragskonto via bankmodulen behöver du aktivera det i ditt bankavtal.

1. Gå till Bankmodulen > Administration > Avtal
  2. Där väljer du "Ändra konto" för det specifika kontot.

3. Där hamnar du i inställningarna för kontot. När du scrollar ner till Avancerat och klickar på det, kommer du att få möjligheten att aktivera skatteavdrag på kontot.

4. När denna funktion är aktiverad kan du skicka betalningar med skatteavdrag.

OBS! Om en betalning misslyckas på grund av bristande inställningar, måste du först ändra inställningarna, sedan ta bort betalningen från Fellista och signera om från Betalningsförslag. Då kommer den nya inställningen att gälla och betalningen kommer att gå igenom.