Lär mer om Budget i Avancerad Rapportering

I avancerad rapportering finns en särskild budgetmodul. Här kan man förutom konto också budgetera för avdelning/projekt och en kombination av upp till 3 anpassade dimensioner.

Det finns ingen begränsning för antalet budgetar man kan ha, det går att skapa så många budgetversioner som man önskar. När man skapar rapporter har man möjligheten att själv välja vilken version man vill jämföra mot.

När du ska skapa en ny budget eller en ny budgetversion kan du enkelt ladda ner en befintlig version, göra de nödvändiga ändringarna och sedan ladda upp den nya budgeten igen.

När det gäller budgetering bör inkomster registreras med ett minustecken.