1. Hjälpcenter
  2. Busy Tidregistrering
  3. Jag använder Busy med andra bokföringssystem

Lär dig mer om Busys integrering med PowerOffice Go

Kom igång med integrationen mellan Busy och PowerOffice Go.

Kom igång

1. Skapa en Busy-utökning från PO och spara den klientnyckel som skapas. Läs mer om hur du gör detta i PowerOffice:s supportartikel.

2. I Busy går du till "Inställningar" → "Integreringar" → "PowerOffice Go" och klickar på "Anslut till ekonomisystem".

3. Ange klientnyckeln och klicka på "Anslut till PowerOffice Go".

Integreringen är nu färdig! Alla projekt, produkter, arbets typer och kunder kommer nu att synkroniseras från PO till Busy; ordrar som skapas i Busy kommer automatiskt att överföras till PO.

Hur fungerar integrationen?

Synkroniseringen

Integrationen mellan PO och Busy är enkelriktad. När integrationen är konfigurerad kommer projekt, produkter, arbets typer och kunder att synkroniseras från PO till Busy. Det innebär att inga ändringar som görs i Busy kommer att synkroniseras tillbaka till PO, och tidsunderlaget kommer endast att finnas i Busy.

Du överför tidsunderlaget från Busy till PO genom att använda ordrar. Här skapas en order baserad på tid och kostnader som bokförts på projektet, och skickas som ett färdigt orderutkast direkt till PO. Detta orderutkast kan sedan faktureras till slutkunden från PO.

Observera: Inga timmar överförs direkt till PO från Busy. Timmarna kommer aldrig att visas i PO, men ett orderutkast baserat på tidsunderlaget kan skickas till PO via ordremodulen i Busy.

Projekt

När integrationen mellan PO och Busy är konfigurerad kommer alla aktiva projekt i PO att synkroniseras till Busy. Arkiverade projekt kommer också att synkroniseras som arkiverade. Projekten skapas som vanligt i PO, men kan justeras i Busy. Det innebär att du kan lägga till arbets typer, medlemmar, priser och göra ändringar på projektet direkt i Busy.

Observera att om du har gamla projekt som inte finns i PO, men redan finns i Busy, kommer de automatiskt att arkiveras när integreringen aktiveras.

Arbetstyper och produkter

För att säkerställa att rätt produkt används när du skapar order i PO, behöver du koppla produkter till arbetstyperna i Busy. Dessa produkter används för att skapa orderlinjer. Du kan enkelt välja produkter när du skapar en arbetstyp eller när du justerar inställningarna för varje enskild arbetstyp.

Alla nya arbetstyper kommer att synkroniseras till Busy. Om du behöver göra ändringar på arbetstyperna, måste detta göras i Busy. Observera att ändringar som görs i Busy inte kommer att överföras till PO.