Lär mer om CRM

Här har du möjligheten att söka efter befintliga kunder och lägga till nya.

Vi håller för närvarande på att uppdatera och förbättra artikeln du läser. Vårt mål är att utöka vår kunskapsbas för att ge dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

Söka efter befintliga kunder

Du kan söka efter namn, kundnummer och smeknamn.

När du är inne på kundens sida har du fyra olika flikar förutom huvudsidan;

• Adress (post, besök, leverans, och fakturaadress)
  • Epost och telefon
  • Kontakter
  • Noteringar

Lägg till nya kunder

1. Klicka på plustecknet i övre högra hörnet
  2. Lägg till relevant information och koppla till kontakter vid behov.
  3. Klicka på knappen "Spara" längst upp till höger.