Lär mer om dashboard i Bank

I bankmodulen kan du anpassa dashboarden så att den ser ut som du vill genom att lägga till de widgets du vill ha. Hantering av bankens dashboard fungerar på samma sätt som på dashboarden på startsidan.

Här är en översikt över alla widgets i bankmodulen

Antal betalningsförslag

• Visar antalet utbetalningar som finns i listan "Betalningsförslag".

Skärmbild 2024-02-27 133500

Totalt saldo för samtliga bankkonton

• Visar bankens bokförda saldo på alla bankkonton som har uppdaterats under de senaste 30 dagarna. Uppdateras vanligtvis en gång om dagen varje arbetsdag.

Skärmbild 2024-02-27 134741

Banksaldo

• Se bankens bokförda saldo på ett valt bankavtal / konto (välj konto under "Inställningar"). Uppdateras vanligtvis en gång om dagen varje arbetsdag.

Skärmbild 2024-02-27 134814

OBS! För widgeten som visar banksaldo måste du ha ett bankavtal med avstämning/saldo för att den ska uppdateras med data från banken. Detta uppdateras när banken skickar filer till oss, vanligtvis en gång om dagen. Läs mer om inställning av bankavtal här: Bankavtal i 24SevenOffice

Betalningar för signering (betalningslista)

• Visa antalet betalningar som är redo att signeras i betalningslista

Skärmbild 2024-02-27 134901

Betalningar som inte är bokförda

• Ger en översikt över antalet betalningar som inte har bokförts hos valda företag. Företagen måste vara konverterade och du måste ha tillgång till betalningar i ny bankmodul.Om du har tillgång till flera olika företag kommer du att kunna välja vilka du vill ha översikt över i denna widget.

Skärmbild 2024-02-27 135705

Inkommande betalningar

• Se hur mycket som har inbetalats inom en viss period. Tabellvy visar också antalet inbetalningar.

Status på utbetalningar

• Ger en översikt över antalet betalningar i olika statuser för upp till tio utvalda företag

Skärmbild 2024-02-27 135846

Utbetalningar

• Se hur mycket du ska utbetala inom en viss period. Detta lägger till siffrorna från betalningslistan och betalningsförslag.

Skärmbild 2024-02-27 135925

Utbetalt

• Se hur mycket som har utbetalats inom en viss period. Tabellvy ger också antal utbetalningar. Summan består av betalda och bokförda betalningar totalt.

Skärmbild 2024-02-27 140000