Lär mer om din användarprofil

En profil är personlig och densamma oavsett vilken klient du eventuellt har tillgång till. Här hittar du information om dig själv, förfrågningar och inbjudningar du har skickat eller mottagit, företag/klienter du har tillgång till och inställningar.

Din profil

För att komma åt din profil trycker du på den blå cirkeln/profilbilden uppe i det högra hörnet och sedan på "Profil".

Skärmbild 2024-02-16 154205

När du kommer in i din profil finns det 4 flikar: "Payroll and HR", "Mina företag", "Mina senaste projekt" och "Mina förfrågningar".

Skärmbild 2024-02-16 154743

Payroll and HR

Här kan du gå till "Payroll" för att se dina lönespecifikationer och registrera resor och utlägg om ditt företag använder 24SevenOffice Lön.

Mina företag

Här har du en lista över alla klienter du är ansluten till. Du kan ställa in en standardklient här, vilket gör att den klienten öppnas automatiskt när du loggar in. Detta gör du genom att klicka på de tre punkterna till höger om klientnamnet. Där kan du också ta bort en klient om du inte längre vill vara ansluten till den.

Mina senaste projekt

Här får du en lista över dina senaste projekt.
Det är nu möjligt att bjuda in externa användare till projekt. De kommer att se sina projekt i listan här.

Mina förfrågningar

Här ser du en lista över mottagna och skickade inbjudningar till klienter. När någon bjuder in dig till en klient kommer inbjudan att visas här och du kan godkänna eller avslå inbjudan.

Profilinställningar

Tryck på pennikonen till höger om ditt namn för att komma till profilinställningarna. Här hittar du din personliga information: namn, födelsedatum, kön och adress.

Om du vill redigera informationen trycker du på pennikonen på höger sida.

Du har också kontaktinformation såsom e-post och telefonnummer. Det är denna e-post som du använder för att logga in. Om du vill ändra ditt användarnamn för inloggning ändrar du din e-post här och ställer in den nya e-posten som standard.

Telefonnumret måste läggas in här om du ska signera i bankmodulen. Det måste också finnas där om du behöver verifiera dig med BankID för RGB bankavtal. Telefonnumret måste då ställas in som standard.

1. Klicka på + till höger om Kontakt
  2. Välj e-post eller telefonnummer.
  3. Du måste lägga till landskoden innan du lägger till ditt telefonnummer. När du har gjort detta kommer du att få en bekräftelse via SMS.
  4. Klicka sedan på de tre punkterna och välj "Använd som standard".

Skärmbild 2024-02-16 161655

OBS! Du må också lägga till ditt telefonnummer under säkerhetsinställningarna om du ska signera i bankmodulen. Läs mer om hur du gör det här.