Lär mer om distribuerade fakturor

Här har vi samlat en översikt över termer relaterade till distribution och distributionsmetoder för fakturor.

• Manuell:
      • Visar fakturor som inte har en definierad distributionsmetod, samt fakturor där distributionsmetoden har satts till "Inte distribuera automatiskt". Fakturor som visas här måste distribueras manuellt. Du kan antingen skriva ut, ladda ner (PDF) eller skicka (e-post eller EHF). Det är också möjligt att ändra mall innan du distribuerar.
  • Misslyckades:
      • Visar fakturor som har misslyckats med att nå den valda mottagaren. Eventuella felkoder och förklaringar från distributionsystemet kan hämtas genom att välja fakturan och klicka på knappen "Logg".
  • Distribuerar:
      • Visar fakturor som är på väg att distribueras till den valda mottagaren. Fakturor i detta status är låsta för ändringar.
  • Distribuerat:
      • Visar fakturor som har bekräftats som distribuerade.

Färger i distribution

I kolumnen "Distribution" finns översikten över alla försök att skicka ut fakturan.

• Röda bokstäver
      • Visar att utskicket har misslyckats i det aktuella formatet. Du kan se vad som har misslyckats genom att markera fakturan och klicka på knappen "Logg". Kontakta support@24sevenoffice.com för ytterligare hjälp.
  • Gröna bokstäver
      • Indikerar att fakturan har distribuerats i det aktuella formatet.
  • Blå bokstäver
      • Indikerar att fakturan har distribuerats manuellt och är behandlad under fliken "Manuell", markerad som manuell distribution.
  • Grå bokstäver
      • Indikerar att fakturan inte har skickats. Dessa är på väg ut eller har stannat upp i distributionen. Vänligen kontakta support@24sevenoffice.com för ytterligare hjälp.

Skärmbild 2024-03-08 110744

Logg

För att se distributionsloggen för varje enskild faktura kan du välja en faktura och klicka på knappen "Logg" i den övre menyn. Om det finns några fel kan du markera systemmeddelandet som visas i loggen, kopiera länken och sedan skicka in det till Kundservice för närmare undersökning.

Skärmbild 2024-03-08 111119