Lär mer om distribution via eFaktura

eFaktura kan skickas till alla fakturamottagare - här visar vi dig hur

• Den som ska ta emot fakturan måste i sin internetbank ha valt att ta emot eFaktura från alla leverantörer.
  • Fakturamottagaren må ha registrerat e-postadressen i "Fakturaepost"-fältet och telefonnummer för kundkontroll mot Mastercard Payments Services (tidigare: Nets) och leverans via eFaktura ska godkännas.
  • För du börjar, kom ihåg att läsa och godkänna avtalsvillkoren för eFaktura. Du hittar dem genom att följa dessa steg:
  1. Gå till Fakturering
  2. Inställningar
  3. Distributionsflöde
  4. Klicka på kugghjulet bredvid eFaktura och bocka i rutan för "Jag godkänner avtalsvillkoren".

För att inkludera bilagor i eFaktura måste de först sammanslås innan de skickas som eFaktura, det vill säga att e-post måste skickas först för att sammanfoga dem med hjälp av sammanfogning. Därefter skickas de ut som eFaktura.