Lär mer om egenskaper för projekt

I den här hjälpartikeln går vi igenom olika egenskaper för projekt

Denna artikel är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

Under fliken "Egenskaper" för varje projekt kan du anpassa inställningar och egenskaper. Om du vill ha en standarduppsättning egenskaper för alla projekt i klienten kan detta justeras under inställningarna för hela projektmodulen.

För att lära dig mer om hur du ställer in standardinställningar, kan du läsa vidare här.

För varje projekt kan du anpassa följande inställningar:

• Projektnamn och inställningar för namngivning
  • Välj om det ska vara en enskild kund eller flera kunder.
  • Start- och slutdatum
  • Projektledare
  • Typ
  • Status
  • Understatus
  • Fastpris
  • Om projektet ska vara rättighetsstyrt eller inte
  • Standard arbetstyp
  • Krav om godkännande av timmar
  • Om timmar registreras mot uppgifter eller arbetstyper

Du kan även ange följande inställningar för fakturering av projektet:

• Fakturamall
  • Avdelningen där fakturorna kopplas till
  • Kundreferens
  • Referensnr.
  • Om du vill använda projektledaren som en referens
  • Eventuella anteckningar som kan användas som fakturatext eller för intern användning.

Genom att välja loggen kan du se en fullständig översikt över alla ändringar som har gjorts i projektet.

Egenskaper sparas inte automatiskt, och förändringar måste sparas genom att klicka på "Spara"-knappen.

Du kan när som helst återställa alla projektinställningar och återställa dem till standardinställningarna.