Lär mer om hur du skapar ditt eget Dashboard

I denna hjälpartikel kommer vi att berätta hur du kan skapa ditt eget dashboard

Artikeln du ser på genomgår för närvarande renovering och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

För att skapa ditt eget dashboard går du in i dashboard-administration. Du kommer hit genom att klicka på "Dashboard" i menyraden till vänster eller på de fyra blå fyrkanterna högst upp till vänster när du är inne på ett dashboard.

Där kan du antingen börja med ett tomt dashboard eller utgå från ett av de dashboards som redan finns tillgängliga.

För att skapa en helt ny dashboard klickar du på knappen "+ Dashboard" längst upp till höger. Då visas ett litet fönster där du måste fylla i titel, beskrivning, välja språk och ange vilket dashboard det ska vara synligt i. Språket avgör vilka användare som kommer att kunna se dashboardet baserat på deras språk i deras profil. Alla kan söka efter alla språk med hjälp av filtret i översikten över dashboards.

Skärmbild 2024-01-25 165821

När du väljer "Spara" kommer ditt nya dashboard att öppnas.

Om du nu klickar på pennikonen i det övre högra hörnet, samt kugghjulsikonen uppe till vänster i dashboardet, kan du ändra inställningarna för dashboardet. Där kan du se länken till dashboardet om du vill dela det med någon annan samt ställa in om du vill att det ska publiceras för alla.

Nu kan du börja lägga till widgets på ditt dashboard.