Lär mer om inställningar i CRM

I denna artikel kommer vi gå igenom inställningarna i CRM och vilka parametrar du kan ställa in för kunder och försäljningsmöjligheter.

På vänster sida i menyn finns administration, och där under hittar du inställningar.

Skärmbild 2024-01-31 165711

Kunder:

Befattningar

Här kan du lägga till och redigera roller för kontakter.

Branscher

Här kan du lägga till och redigera branscher som kan läggas till på kunder och leverantörer.

Kategorier

Här kan du skapa och redigera kategorier som du kan koppla till kunder, leverantörer och kontakter.

Status

Här kan du skapa och redigera olika statusar för kunden.

Källor

Här kan du lägga till källa, som "Proaktiv försäljning".

Kundnummer

Här kan du ange nästa kundnummer och skapa egna nummerserier.

TIPS: Du kan läsa mer om hur du skapar kundnummer här.

Dokumentmallar

Här kan du ladda upp och redigera dokumentmallar för kunder och leverantörer.

Återställa kunder

"Här kan du återställa raderade kunder och leverantörer."

Säljmöjligheter

Typer
Här anger du säljtyper.

Avvisningar
Här kan du registrera orsaken till varför säljmöjligheten förlorades.

Steg
Steg i processen, pipeline. Det kan vara första mötet, offert, förhandlingar, slutetappen och avslutad.