Lär mer om inställningar i filer

I denna hjälpartikel kommer vi att gå igenom inställningar för filer i 24SevenOffice.

Den artikel du läser är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utvidga vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

Inställningsikonen syns högst upp i menyraden.

Den standardinställningen passar för de flesta användare. Om det inte passar dig, kan du göra anpassningar efter dina behov.

Anpassad mappstruktur i Filutforskaren.

Du hittar inställningarna för Filutforskaren under Administrationsmenyn > Inställningar > Filutforskare.

Du har möjlighet att skapa en anpassad mappstruktur för kunder, kontakter och/eller projekt. I detta avsnitt visas även hur katalogerna är organiserade. Kom ihåg att spara dina ändringar genom att klicka på "Spara inställningar".

Skärmbild 2024-08-14 165907

När du gör ändringar här kommer den nya mappstrukturen endast att skapas för nya kunder och projekt som skapas i systemet. De befintliga kunderna kommer inte att få sin mappstruktur ändrad.