Lär mer om inställningar i Tidmodulen

Här går vi igenom inställningar och alternativ som är relaterade till timmar och tidregistrering.

Här kan du ange standardinställningar för din tidrapporteringsprofil. I översikten har vi följande användbara punkter.

• Start tid: Sätter standard Start tid för dina registrerade timmar. Kan ändras i Avancerad redigering.
  • Slut tid: Sätter standard Slut tid för dina registrerade timmar. Kan ändras i Avancerad redigering.
  • Visa fakturerbara timmar: Avgör om kolumnen för fakturerbara timmar ska visas eller inte i veckans registreringsvy.
  • Detaljera redigering: Aktivera eller inaktivera standardinställningen för att registrera tid i veckans översikt. Om du klickar på dagarna i veckoöversikten uppdateras informationen för den aktuella dagen i tidregistreringsformuläret där du sedan kan ändra eller lägga till önskad data. Om denna funktion inte är aktiverad kan du redigera registrerade timmar i veckoöversikten direkt i kolumnfälten.
  • Visa grafisk framställning: Aktivera eller inaktivera visning av grafisk representation av de registrerade timmarna för den aktuella veckan.
  • Hämta alla uppgifter: Visar alla uppgifter på projekt som du har lagt till i veckoöversikten. Förutsätter att inställningarna för tidsregistrering på aktuella projekt är inställda på att spåra mot uppgifter.
  • Löneart: Aktivera eller inaktivera användningen av löneart när du registrerar timmar. Du kan lägga till lönearter genom att klicka på knappen "lägg till löneart". Instruktioner om hur du lägger till lönearter finns tillgängliga här.

Priser och arbetsformer kan justeras i avsnittet Administrasjon - Inställningar och tidrapportering.