Lär mer om Löneklienter

I löneklientöversikten i lönemodulen hittar du en sammanfattning av alla klienter med tillgång till löneinformation. Här ser du även relevant information om lönekörningar och terminsavstämningar för alla klienter under en viss period.

• Gå till Löneklienter genom menyn till vänster i lönemodulen.
  • Se alla klienter som du har tillgång till löneinformation för. Använd rullgardinsmenyn för att välja önskad period.

• Listan visar följande information:
    • Företagsnamn
    • Antal anställda i företaget
    • Antal skickade lönespecifikationer
    • Utbetalningsdatum
    • Avdragen skatt
    • Arbetsgivaravgift
    • Om löneutbetalningen har godkänts av en extern användare
    • Om löneutbetalningen är stängd för perioden
    • Om AGI har skickats
    • Om löneutbetalningen har blivit bokförd.