Lär mer om mapp egenskaper

I denna hjälpartikel går vi igenom hur du kan administrera dina mappar

Artikeln du läser är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

Genom att högerklicka på en av mapparna öppnas olika alternativ.

Utforska

Öppnar mappen och visar de tillhörande dokumenten.

Ny mapp

Lägger till en ny mapp.

Ge nytt namn

Du kan ändra namnet på mappen.

Radera mapp

Raderar mappen.

Uppdatera

Uppdaterar mappen.

Egenskaper

När du skapar nya mappar kommer automatiskt alla grupper att ha tillgång till dem.

Användare kan tilldelas olika behörigheter för mappar och filer beroende på vilka personer som ska kunna komma åt dem. Behörigheterna begränsas till om användare får åtkomst eller inte, vilket innebär att du inte kan specificera att en användare kan läsa filer men inte redigera dem.

Under säkerhetsinställningar kan vi se vilka grupper som har åtkomst till denna mapp/fil.

Behörigheterna är kopplade till grupper och dessa ställs in under modulen Administration och Grupper.