Lär mer om Order/faktura i CRM

Artikeln kommer att gå igenom hur du kan använda Order/faktura från CRM.

Artikeln du tittar på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Under fliken Order/faktura hittar du alla ordar som är registrerade för kunden.
Du kan söka på ordar genom att klicka på sök för att få fram filter och val du känner igen från orderlistan.

Klickar du dig in på en order kommer du till orderfönstret.

Skärmbild 2024-02-08 114808