Lär mer om produktlistan

Produktlistan ger dig en översikt över alla produkter. I denna artikel kommer vi att titta närmare på hur du kan använda produktlistan för att söka och filtrera produkter för att få en tydlig översikt över de produkter du vill se.

Generellt

Produktlistan är den första sidan som visas när du öppnar produktmodulen. Nya produkter kan skapas genom att klicka på "Ny produkt" längst upp till höger i produktlistan. Som standard visas 15 produkter per sida i produktlistan. Detta kan justeras i rullgardinsmenyn längst ner på sidan. Här har du också möjlighet att bläddra till nästa och föregående sida.

gifproduktliste

Sök

Helt högst upp i produktlistan har du möjlighet att söka efter produkter. Här kan du söka efter både produktnamn och produktnummer.

För att söka efter innehållet i produktnamnet kan du använda %. Till exempel: Om produktnamnet är "Blå öronproppar" kan du här söka på "%propp".

Filtrering

I produktlistan finns det bra filtreringsalternativ. Dessa filteralternativ finns i trattikonen under sökfältet. Här har du möjlighet att filtrera efter kategori, leverantör, produktnummer, pris och status. Det är också möjligt att filtrera på flera saker samtidigt. Till exempel kan du filtrera efter en viss leverantör samtidigt som du filtrerar efter en produktkategori.
Etter att du har filtrerat efter det du önskar är det också möjligt att spara filtren. Detta är särskilt användbart om det är filter som du behöver använda ofta. För att spara ett filter trycker du på "Spara" knappen högst upp på sidan. Sedan måste du ge filtret ett namn. Efter att filtret har sparats kan det väljas i rullgardinsmenyn bredvid sökfältet.

gidproduktfilter

Kolumnval och export av produktlista

Skärmbild 2024-02-08 171718

Överst till höger i produktlistan har du möjlighet att välja vilka kolumner du vill se. Systemet kommer att komma ihåg vilka kolumner du har valt, så att du inte behöver välja dem igen nästa gång du loggar in på klienten i 24SevenOffice. Bredvid kolumnväljaren har du möjlighet att exportera produktlistan som en .csv-fil. Denna export kommer att ta hänsyn till de filter du har valt.