Lär dig mer om produktrapporter

Här hittar du rapporterna som är tillgängliga för produkten

Artikeln du tittar på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utvidga vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Rapporten Produktlogistik

Den här rapporten visar fakturerade produkter inom en given tidsperiod grupperade efter produkter.

Överst på bilden anger du datumintervall för den period du söker.

Knappen "Uppdatera" kommer att visa rapporten.

Knappen "Exportera" ger dig möjlighet att exportera till Excel eller skriva ut.

Kolumnerna i rapporten visar produktens nummer och namn, datum, ordernummer, anställd, antal och antal i lager.

Skärmbild 2024-02-09 111652

Rapporten Produkter logistik lagervärde

Denna rapport ger en översikt över produkter som finns i lager vid en given datum.

Överst i bilden anger du önskat datum.

Knappen "Uppdatera" visar resultatet i rapporten.

Exportera ger dig möjlighet att skriva ut eller exportera till Excel.

De olika kolumnerna i rapporten ger en översikt över produktnummer och produktnamn, kostnad, inköpspris, antal och värde på varulager.

Skärmbild 2024-02-09 112301