Lär mer om produktförsäljning

Rapporten för produktförsäljning ger dig en översikt över alla sålda produkter med möjlighet till olika urval. Här tittar vi närmare på hur vi kan sammanställa den.

Artikeln du ser på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utvidga vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Här kan du sammanställa data på flera nivåer för att få fram användbar information.

Överst i bilden hittar du olika kolumner. Här kan du själv välja vilka kolumner du vill se.

Skärmbild 2024-02-08 160126

På höger sida av bilden hittar du rapportinställningar.

Överst i rapportinställningarna hittar du aggregering, där kan du välja att söka på olika nivåer. I exemplet nedan har vi valt nivå 1: kund och nivå 2: produkt, vilket ger dig en översikt över sålda produkter fördelade på kunder.

Skärmbild 2024-02-08 160342

Under aggregeringen kan du ställa in olika sökkriterier.

Du kan söka och filtrera efter datum, orderstatus, kund, säljare, kundkategori, projekt, produktkategori, avdelning och kampanj beroende på vad du vill framhäva.

När du har konfigurerat rapportlayouten enligt dina önskemål klickar du på "Generera" för att skapa rapporten.

Knappen "Exporter" exporterar den till Excel eller liknande program.

Här är hur du kan skapa ett anpassat rapportlayout.