Lär mer om slutlön

I denna artikel går vi igenom hur man skapar slutlön i 24SevenOffice Lön.

När en anställds anställning avslutas kan systemet automatiskt hantera slutlön och semesterutbetalning. Gå i på den anställde via “Anställda” i listan till vänster, välj den anställde och gå till fliken “Anställningsuppgifter”. Där fyller du i den anställdes slutdatum och sparar.

Klicka sedan på knappen “Avslut”.

Du kommer då till en ny sida där du kan lägga in slutorsak, kontrollera vilka händelser som ligger öppna eller är framåtrapporterade samt kontrollera innevarande, kommande och sparad semester. Efter att allting kontrollerats och ser korrekt ut klickar du på “Registrera slutdatum”, efter det klickar du på “Registrera slutlön”. Nu är slutlönen registrerad och klar.